exotisk frukost

har gjort något som jag aldrig gjort förut idag, nämligen ätit frukost omtingad av en hel flock med renar. japp du läste rätt RENAR. min vän clara kom på besök igår och under kvällen så kom det fram att hon varken sparkar eller sett renar och eftersom jag tyckte lite synd om henne så såg jag det som min plikt att låta henne vara med om det ;) sagt och gjort, imorse hoppade vi in i ytterkläderna och tog varsin spark ända till renarna o där satt vi mitt i skogen och åt frukost. faktiskt riktigt härligt och framför allt roigt! konstigt hur mycket bättre maten faktiskt smakar i friska luften efter en rask sparktur mot vad den gör vanligtvis. sen for vi till stan och fikade innan jag började jobba.

19

idag är då dagen som jag återigen blir ett år äldre och ett år klokare, de första stämmer ju i alla fall men för övrigt så känner jag mig precis lika klok som igår och i förrgår. idag har det mest käkats tårta och varit släkt på besök. smörgåstårta jag älskar verkligen smörgåstårta! håller på att föräta mig. egentligen så firade jag väl min födelsedag i lördags tillsammans med henrika, vi fyllde sammanlöagt 38 vilket firades stort. härligt sällskap + god mat (H och jag hade lagat paj för första gången) och dricka. kvällen kan sammanfattas som en riktig kanonkväll! känns som att det var nyss jag fyllde 18 och hade världens nedräkning och nu är jag redan 19! men de är väl som man brukar säga tiden går fort när man har roligt. det senaste året har verkligen varit roligt! faktiskt varit det bästa, omtumlande men helt jävla underbart! 

måndag - dagens funderingar

konstigt att statistiken på bloggen ökar så drastiskt varje lördag. förväntas man skriva något just då? jag vet inte, lördag är ju visserligen mångas "partydag" så de kanske skrivs enhel del fylleinlägg osv men inte här. eller så är väl folk bara så nyfikna på att veta alla andras helg planer, eller så är det bravaderna från utekvällarna alla är ute efter? fast då borde man ju snoka på söndag tycker man. äsch vad vet jag. det var hur som helst inte det jag hade tänk skriva om från början. känner att jag kom av mig lite från min grund tanke med inlägget men ska göra ett försök till att få ihop något ändå. observera att jag från början hade en tanke med det här inlägget, händer inte ofta och ännu mer sällan i den här bloggen.

jag vet att jag har skrivit det många gånger förut men jag kan verkligen inte sluta förvånas av hur falska människor det faktiskt finns. och jag kan verkligen inte förstå hur man kan komma på egna påhitt som man tillslut tror så mycket på själv att man börjar säga de till andra också som så klart tror på det. alla gillar väl nytt skvaller? vips har en avundsjuk persons påhitt blivit ett faskt rykte som snabbt sprids över hela stan och faktiskt sabbar för en hel familj. och de värsta av allt är att den personen egentligen känner familjen ganska bra och ändå har mage att göra så. man tycker ju att vuxna människor borde förstå bättre än så, men tydligen inte. kan säga att den sista bron är brännd. det känns väldigt tråkigt eftersom jag tyckt om endel av dom här människorna som nu vänt ryggen till, vissa har varit förebilder för mig. men inte nu längre. plötsligt gick förebilden och blev ett varnande exempel. tråkigt men sant.

humöret-på-topp-känslan som jag skrev om sist har fått en del up and downs nu på sista tiden. är fortfarande glad, men svårt att vara på topp när människor utanför försöker dra ner en hela tiden, eller de är ju inte mig de försöker ta nu men jag följer med. många följer med. så roligt är de inte att se när människor som är nära blir smutskastade helt utan anledning. de tar på en. hur långt ska de behöva gå?

som sagt hade ett fint upplägg på hur jag hade tänkt skriva dethär men riktigt så blev det ju inte. synd att man ska vara så lätt distraherad, hade jag inte börjat analysera besökarantalet så hade det kanske blivit det där snygga inlägget med smart styckesindelning osv som jag hade i huvudet. men allt blir ju inte som man tänkt sig så det här får duga. eller duga de är säkert alldelens nog bra för att vara måndag. jag menar nästa läsarvåg kommer ju ändå först på lördag.


RSS 2.0