Tvillingar?



Ann-Sofie sa just att en tjej hade sett denhär bilden och trott att vi (jag och A-S) var tvillingar.. aldrig tänkt på det förut men om man kollar så är vi kanske lite lika, eller? om inte annat så är ju båda blonda.

sisko och jag har lanat, haha de borde vi göra oftare, vi var rätt insatta måste jag säga ;D

Förövrigt så klarade jag engelska provet idag, är sååååå glad! :D var helt säker på ig.

ge mig snö!



Vill ha snö nu så vi kan fara ut på skoterfärd :p var ju som en upplevelse varje gång förra året. Lika spännande varje gång att se vart vi hamnade,hur elden blev,vilken skoter som startade/backade... Hh var ju lite små rädd när vi dundrade fram i skogen, haha! och mitt lilla trix i plogkarmen är ju rätt svårslaget ;D internt igen, men det bryr jag mig inte om nu.

;/

denhär kvällen har jag varit duktig och gjort något rätt ovanligt. jag har nämligen pluggat länge. visserligen helt utan resultat, har inte fått något att fastna i skallen och kommer få ig på provet imorgon, kan verkligen ingenting. är helt slut i huvudet. 



Skoooooola

sitter i skolan och dödar tid. vi får inte ha Evas lektioner för att vi ska hålla på med biblantramset istället. skulle heldre vara på projekt och företagande. det är inte ofta jag skulle vilja gå på en "vanlig" lektion istället  att bara sitta o tramsa om bockarna bruse, käns helt meningslöst. Lilla bocken bruse trippa över trollebrooon nu tar jag dig sa trollet vad sa bocken då nejnejnej ta inte mig.. suck. aja nu blir de tydligen pomperipossa också, A-S ska vara häxa för att barnen kan tänka en massa förskräckliga saker om henne :p Viola kom o titta till oss så jag kom av mig rejält i skrivandet så jag slutar nog nu. 

onödigt tidsfördriv


L- ruskigt smart
I- helt underbar i sängen
N- du kan behålla hemligheter
D- gillar att dansa loss
A- Vild och galen


A. Vild och galen
B. Alla vill ha dig
C. Riktigt bra i sängen
D. Gillar att dansa loss
E. Oh, jätte bra kyssare
F. Bra personlighet och utseende
G. Skiter i vad andra tycker
H. En gosig nallebjörn
I. Helt underbar i sängen
J. Alla avgudar dig
K. Kåt och galen
L. Ruskigt smart
M. Har dom vackraste ögonen
N. Du kan behålla hemligheter
O. As sexig
P. Populär bland alla
Q. Mindre snygg
R. Helt galen
S. Lätt att bli kär i
T. Omtänksam och bryr sig
U. Kung på att bara ta det lungt
V. Alltid lika glad
W. Otur i kärlek
X. Inte alls duktigt skolan
Y. Bästa pojk/flickvännen som finns
Z. Alltid redo
Å. Har en dold talang
Ä. Kan inte behålla hemligheter
Ö. Är en tönt

Måndag

ett tag sen jag skrev sist.. helgen har jag spenderat i luleå bland en massa härliga människor. först på fredagen var jag på Annas 18 års fest, A-S och jag blev väl lite av vad man skulle kunna kalla finskafröknar.. hade två riktigt svår lärda elever ;p lördagen var jag och Elin på stan innan vi åt mat med mormor eva, for och köpte en "liten" påse godis med erik och linn. på kvällen for vi iväg till lite folk och hade allmänt roligt, eller? ;p konstaterade att livet är en tävling.. fast jag vann 2-1 egentligen. förlåt nu blev det internt igen, men jag kan inte låta bli. hursomhelst så var tanken att fortsätta prata finska även denhär kvällen men så blev det inte så vi får ta de en annan gång istället :) på hem vägen på söndag somnade jag i bussen som vanligt, plötsligt vaknade jag och bussen stod stilla mitt i skogen, trodde at vi bara plockade upp någon så jag somnade om lika fort. nästa gång jag vaknade stod vi ännu stilla på samma ställe.. då trodde jag att bussen hade gått sönder, somande igen. tredje gången jag vaknade och såg att vi ännu var på samma ställe fattade jag att kolla genom ut genom fönstret, där utanför var det fullt ståhej med massa blåljus, hade hänt någon olycka.uppmärksamt av mig,jag vet. 
Tack till alla för en helt underbar helg! :D och elin det måste vi göra om snart!

idag har jag mest bara glidit runt i skolan, "möte" och "studiebesök" på bojan i jakt på kedjor. möte på biblan.. och så vidare. kollade på bonde söker fru -bröllopet. man började ju nästan gråta ;p haha nej men fin klänning hade hon :)

för övrigt så har Ann-Sofie redan lurat mig att strunta i traditionerna två gånger,jag brukar inte äta semlor före februari. men i fredags var de bara för att fira redovisningen, vi var bäst! :p

Onsdag, en kaka slinker väl alltid ner..

Jag vet en tjej som har ätit alldeles för mycket kakor idag. usch. och det sorliga är att den tjejen råkar vara jag. mår typ illa av allt socker, men är de gott så är de ;D suku  vika..  förutom allt kak ätande så har vi hunnit med en affärslunch ute på stan ;p jag fått fixat det där med kameran så nu ligger den på laddning så ska testas imorgon :)


tisdag

Var till m-lund med skolan idag och raggade barn till bf, gick väl sådär. andra gruppen lyssnade ju iaf på oss.. sen stress åt vi och var i väldigt god tid till annas lektion.. annars så har de inte hänt så mycket. eller jo vi hade barnen igen :) vi får väl se vad vi hittar på med dom nu.. de blir säkert bra. nu har jag fixat med dedär jävla fotoalbumet i två dagar, de vill sig inte..skit. nej nu blev de faktiskt ett rätt onödigt inlägg dethär.


Tänk tänk tääääääänk! du måste tänka! klump i magen får jag, du gör mig orolig.


Måndag

haft min första nk lektion idag och jag hatar redan det! fick först ett bättre begagnat häfte med hälften av sidorna kvar, våran lärare fixade lite och tyckte att den blev nästan som ny fast jag tycker att den mest blev i ännu sämre skick. okej kanske inte så jätte intressant att veta men kom bara på de.. egentligen så skulle jag skriva att jag nyss faktiskt gjorde uppgifterna vi fått och insåg att jag kommer få kämpa med det här.. är faktiskt rätt off. kan dessutom inte ens trösta mig med att det är en kort kurs för sen efter den så har smartskaftet jag bestämt att läsa B kursen också, dubbelt så lång är den dessutom! hjälp, vad har jag gett mig in på?

tjuvat

Hur ska din pojkvän/drömpojkvän se ut enligt detta test?


Vad har du för färg på tröjan just nu?
Vit- blondin
svart - brunett
Grön - Rödhårig
Lila - Grönhårig
Rosa - Svarthårig
Annat - Lilahårig


Vad har du för färg på byxorna?
Svart - Blåa ögon
Grå - Bruna ögon
Vit - Gröna ögon
Röd - Kattögon
Annat - drogade ögon


Vilket är ditt favorit husdjur ?

hund  - Har svenska föräldrar
Groda - Har utländska föräldrar
katt - Har en mamma som är från ett annat land
Orm - Har en pappa som är från ett annat land
Annat - Har föräldrar som är döda


Vad är din favorit mat?
Pizza - 120 till 130 cm lång
Pasta - 140 till 150 cm lång
Pannkakor - 160 till 170 cm lång
Tacos - 170 till 180 cm lång
Annat - 180 till 190 cm lång


Vad börjar ditt namn på för bokstav?
A - Han är söt
B - Han är ful
C -Han är snygg
D - han är cool
E - Han är tuff
F - Han är rolig
G - Han är alltid på bra humör
H - Han är tjock
I - Han är äcklig
J - Han är sexig
K - Världens fetaste player
L - Han är player
M - Han har glasögon
N - Han har utåtriktad rumpa
O - Han är plugghäst
P - Han gillar killar
R - Han gillar 50 års tjejer
S - Han runkar i sömnen
T - Han väljer godis istället för kärlek
U - Han blir alltid full
V - Han har hånglat med fler än 4 pers
Y - Han har försökt att ta självmord
Z - Han har blivit avsugen
Å - Han gillar feta snoppar
Annat - Han knullar flodhästar

Alltså blond,blåa ögon,svenska föräldrar,170-180 cm lång, player...  hmm.. ja jag vet inte, dedär med player lät väl inte så kul.. haha jaja vi får väl se ;p

Söndag

igår var det partaj för linnea som fyllde 18 år, riktigt kul var de, vi sjöng singstar eller sjöng och sjöng de blev lite skrikigt där ett tag innan alla blev hesa.. tänkte lägga in någon bild sen när jag har fått dom, tog inga själv. när dom stora myndiga barnen gav sig iväg mot krogen ville Hanna ha efterfest på max, sagt och gjort ;p vi och två friidrottare som var helt höga på socker efter att ha sörplat socker te i några timmar, mysko typer kan man säga.. sen när de var slut på festligheterna fick man en lite annorlunda resa hem.. men de var kul :) så tack allihop för en lyckad kväll! :D

nu ska jag börja bege mig mot mitt jobb, ingen lust men man måste väl. får trösta mig med att de inte är så många timmar ändå.

ps. 63 dagar ;p


00.04

Grattis Linnea på 18 års dagen! 

Fredag

de märks att Linda inte riktigt är i rätt tidsrytm ännu, de är ju inte precis varje dag hon studsar upp ur sängen före 6 på morgonen för att sätta sig framför datorn och göra lite affischer (dock blev dom ju lite fel,skyller på tiden) för att sedan fortsätta ner med lätta fötter och äta frukost långt innan väckarklockan skulle ringa och hon i vanliga fall skulle ligga halvdöd i sängen och snooza i en kvart. även fast hon var ute i god tid höll höll hon på att missa bussen pga det svikande minnet. Hon var nog den piggaste på bussen för första gången i sitt liv. aldrig hänt förut och kommer nog aldrig hända igen heller. nu tänker jag sluta att skriva om mig själv i tredje person, de blev lite jobbigt. när jag hade klarat hela busssresan som var ovanligt lång eftersom jag satt vaken hela vägen träffade jag mina underbara vänner, de var ett tag sen sist om man säger så, men så är de ju när man är på resande fot. skolan var rätt onödig vi gjorde gåtor, hela matten är ännu en gåta fär mig, fattade verkligen noll, inte för att de nu kanske är så ovanligt men. "matte fredde" lärde oss iaf att om man har + på kontot så är man glad och om det är - så är man sur.. det var i princip det enda jag greppade.

efter skolan gick jag till frissan och dit lämnades de mesta av mitt hår kvar när jag gick, nu är min hästsvans nästan löjligt tunn men de blev faktiskt fint :) sen gick jag på stan med A-S och köpte lite små kan vara bra att ha saker. vi tog världshistoriens snabbaste fika också, trevligt värre :)


hemma!




hemma från underbara thai igen, det är typ -20 här så de skiljer ju 'bara' ungefär 50 grader.. tänker inte börja skriva varje detalj de skulle ta för länge. kan sammanfatta hela resan med sol,bad och bara en massa lat på stranden, hur härligt som helst! synd bara att två veckor går så himla fort, hade lätt kunnat stanna några veckor till..har kommit fram till att jag är skapt för klimatet där och borde flytta dit ;p någon som hänger på?
 mer bilder finns på pixbox


RSS 2.0