skola

sitter i vårat mysiga bf klassrum med mickis. vi har haft hål sen 10 och ska nu vid halv 2 fara på studiebesök på bandet, ett gruppboende. Linnea var snäll och lånade mig sin cykel och jag är på desperat jakt efter en cykelpump så jag kan få lite mer luft i däcken. sen blir det nikkala o kramas lite med alla mysiga firrar. nu sa mickis att de har varit en tsunami nånstans kommer inte ihåg va stället hette, hemsk när sånt händer.

var på apoteket 4 gånger igår och måste verkligen säga att de var dålig service. veterinären hade inte skickat receptet dit så jag fick bara gå därifrån tomhänt flera gånger utan att dom ens funderade på att efterlysa våra mediciner. men tillslut var jag på nya och där var det en trevlig kvinna som ringde till kalix och vips hade vi våra piller till stackars bamse som har inflamerade halsmandlar!

kollade just på flyg till malmö fan va dyrt de är att flyga inrikes, kostar mer till malmö än vad flyg ich boende kostade till cypern. helt sjukt!


cypern tur och retur

det är vad jag har gjort den sista veckan! bokade resan förra fredagen (ipmulshandling om man frågar jesper..) och i måndags bar det iväg.. haft en helt underbar vecka i ayia napa -cocktailsens paradis. gratis cocktail överrallt. inte mig emot. bara solat och badat och njutit fullt ut hela veckan. men nu är man tillbaka till verkligheten igen. bamse är lite småsjuk och välkommnade mig hem genom att pissa inne på mina kläder och mattan. vi som just diskuterat hur duktig han är som verkligen är helt rumsren fast han inte bott inne på över ett år. tack. bara att börja tvätta direkt.

irriterande

kom till skolan 40 minuter för tidigt idag, irriterande. hade förskola,skola och fritidshem och viola överraskade oss med ett oförberett prov, ännu mer irriterande. och nu har vi hål till föreläsningen klockan 14 mest irriterande. hade tänkt föra in min mobil på lagning eller nåt idag men kom på att jag inte alls kan göra det för då kan inte elin ringa mig.  skulle behöva gå på banken också eftersom jag inte kommer åt min internetbank heller. irriterande. försökt prata med Joouuunääääääz också men de gick ju som de brukar. irriterande det med. nu sitter vi i datasalen och nördar och min stol är helt sne och trasig faktiskt väldigt irriterande. och appropå datasal så fungerar min användare bara på endel av datorerna, otroligt irriterande.


tisdag

ny vecka och ja har försökt samla krafter för att orka ta mig igenom skolan så att de snart blir helg igen, älskar helger! fast de där med att samla kraft går sisådär, har varit otroligt trött dom senaste dagarna.. precis som jag trodde i förra inlägget så blev helgen lyckad i det stora hela. hannt med stugliv, krogliv och arbetsliv. inte illa va? stugan var mysigt, inte sovit där varken i år eller förra året. jag tyckte det var mysigt med mörkret men henrika var lite nervös där ett tag och sprang runt med sin ficklampa som en tok och vaktade ryggen.. och lördagen, kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig men ändå rolig. vi var till sportbaren innan jag, emma och camilla fortsatte till umppi. och så avslutade jag helgen med ett långt arbetspass på ica.

idag hade jag en lektion i skolan sen for jag ut på lite ärenden, tom köpt lite bildelar, smått stolt över mig själv ;p sen efter att vi hade tränat körde jag linnea till karungi, en känslomässig berg och dalbana, vi började prata om när vi kännt oss riktigt lyckliga och jag började gråta av att bara tänka på det minnet.. vadå känslig? nå alla tårar i ögonen resulterade i att vi missade avfarten eller lättaresagt tre avfarter.. vi körde lite för långt och fick se karungi by night..

nu skuta jiddra här och krypa ner i min säng istället :)

3e september

nu har de ännu en gång hunnit bli ny månad innan jag fått ihop ett nytt inlägg här, dom har börjat komma mer och mer sällan fast jag sa att jag skulle bättra mig.. fast kan ju skylla på att vårat internet fortfarande inte fungerar, använder pappas jobbdata nu.. skolan har börjat och jag har nog alldrig varit såhär skoltrött som nu, inte ens två veckor har gått och är grymt less. mest hål på schemat, jobbigt. aktivitetsdag med skolan idag, vi var ute och åkte bastuflotte på älven, väldigt härligt var det! :) sen sprang vi lite ärenden på stan så nu är min toalett helt färdig, har målat om den och bytt ut speglar, skåp och ja typ allt, finfint blev det. varit med henrika till min stuga nu på kvällen och smidit helgens planer, kommer nog bli en bra helg det här!

hade inte tänkt skriva det här hit men efter att ha läst lite bloggar tänkte jag att det nog kanske ändå inte är helt fel att göra det. personligen tycker jag att det är bättre att äga saker face to face, känns mest ärligt och risken för missförstånd minskar. så varför gör man inte det? vågar inte och vet inte hur jag skulle göra det heller. varför är det så svårt? vissa saker borde man bara tala om för andra, även om det kan såra så borde de ändå komma fram för om det kommer fram senare kan det såra ännu mer. vill ju inte gå runt och ge falska förhoppningar men vill ju inte heller förstöra kontakten, den har hjälpt och betydit mycket för mig. eller den gör det fortfarande. sen en annan sak som handlar om nästan samma sak men ändå inte. hur fan ska man förstå vad folk tänker när dom inte kan säga det? visst jag är typ den sista som säger sådant men vore lättare om andra inte hade samma spärr som jag och istället bara kunde säga rakt ut. jobbigt att sitta och analysera ord, formuleringar och vinkar, man vet ju varken ut eller in när man vrider på det nog länge. och det leder till att man inte alltid vet var man har folk eller var man vill ha dom. det här är inte alltid så lätt. känner att jag börjar vara i behov av den där kvällen då vi tjejer sitter och pratar om allt sånt här över det där vinglaset som vi så länge pratat om..

tror jag ska börja dra mig mot sängen innan det här blir allt för djupt och invecklat.
godnatt


RSS 2.0