onsdag

idag är jag nog på bättringsvägen, världens jobbigaste hosta men annars bättre än igår :) gjort idag då? hmm typ inget, nötit gh och traskat runt runt runt i huset och öppnat alla dörrar vart de kan tänkas finnas choklad, men inte har jag hittat någon för de.. illa. funderar på att göra en fruktsallad, fast vi har garanterat ingen frukt hemma bara för de. fick lön idag också, tror ni den stämmde? nej såklart inte. måste ringa dit någon dag. och appropå att ringa så har jag glömt att ringa till blodcentralen igen, tänkt göra de i flera veckor. bra minne men kort har jag. måste snart börja skriva sånadär att göra listor, blir ju inget gjort annars.


sjukstuga

japp som man ser på rubriken så blev det inget nationellt prov för min del idag. har legat nerbäddad i min varma säng och drömt skumma drömmar istället. nu chockar jag min kropp med en massa vitaminer och grejjs som mamma har köpt till mig så att jag ska bli frisk fort. hoppas för snart är de ju valborg! funderar på att gå över till farmor och farfar och klaga lite om hur sjuk jag är och råka nämna att jag är sugen på våfflor ;p inga baktankar här inte... 

hmm skillnaden mellan att städa och rensa verkar vara hårfin, har inte riktigt greppat den ännu ;p

måndag

pissväder. regnet öser ner och jag har gått och fått en riktig dunder förkylning, dåligt immunförsvar och snoriga barn på en förskola är ingen kombination jag rekomenderar :p nåmen de kunde man ju räkna ut att man skulle bli sjuk. i lördags var jag lite småfebrig men de gick över. idag efter praktiken var vi till kalix en sväng, skulle köpa en jacka men nej det fanns ju såklart ingen. däremot så fyndade jag ett par nya skor på barnavdelningen :) nationella prov imorgon och jag vet inte om jag kommer kunna göra det eller om de blir sjuksängen för min del. nå får se imorgon. kanske borde gå och läsa igenom domdär texterna iaf en gång så man är lite förberedd. appropå skolan så är våran skola sämst. när vi har frågat vilken tid provet är så har dom sagt att man ska läsa veckomeddelandet på nätet. jaha okej fine men idag när jag skulle kolla tiderna så hade nötterna bara lagt upp datum och inte tid, hur hade dom tänkt att vi som är på praktik skulle få veta tiden?! så typiskt.




fredag

hejhej
har haft fullt upp hela veckan med praktik på dagarna och jobb på kvällarna så har inte hunnit vara inne. idag har jag och henrika varit på rajalla och letat glada vappen kläder, hittade tillslut det blir nog bra :) var också och pluggade teori medans jag väntade på henne.  är jätte trött och ska nog slänga mig på soffan om ett tag. först en lista som jag tjuvade från henrika.


Har du ett par blåa string? - mm
Vem var den senaste du pussade? - hah, det skulle ni allt bra vilja veta
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil ? - har inte räknat dom
Gillar du nån nu ? - beror på vilket sätt man menar med "gillar", gillar många
Vad gjorde du inatt ? - sov
Och i förrgår natt ? - sov
Vad gör du innan du ska sova ? -  borstar tänderna
Kan du prata med din mamma om allt ? - njae,. gör iallafall inte det
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid ? - joo
Har du varit gravid ? - nä
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig ? - Jo
Choklad eller glass ? - choklad
Push-up eller T-shirtbh ? - beror på
Stövlar eller gymnastikskor ? - gymnastikskor
Kjol/klänning eller jeans ? - jeans

Hemstad/ort - Haparanda
Hårfärg - blond
Längd - 159,5
Frisyr - halvlångt, lugg typ alltid utsläppt
Ögonfärg - grön
Skostorlek - 38
Humör - glad
Orientering - mitt lokalsinne är = noll, det finns inte
Vänster eller högerhänt - höger

Tio saker om ditt liv..
1. Har du nånsin varit kär? - jodå 
2. Tror du på kärlek? - mm
3. Varför tog ditt senaste förhållande slut? - öhm
4 . Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? -  kankse
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta ? - det vet jag inte
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän ? - nepp
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom ? - nja inte älskat
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon ? - nääe
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare ? - vet inte, sulle ju vara kul med en ;)
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - jo det tror jag nog på

Tio saker: This or That

1. Kärlek eller pengar ? - Kärlek
2. Vin eller öl ? - öl
3. Dag eller natt ? - Båda
4. One night stand eller förhållande ? - Förhållande
5. Tv eller internet ? - internet
6. Pepsi eller cola ? - cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? - båda är ju bra så vet inte
8. Färgfoto eller svartvita ? - samma här gillar båda
9. Telefonkontakt eller face to face ? - beror på sammanhanget
10. Bilddagboken eller myspace ? - bilddagboken

9 st "Har du nånsin"
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut ? - öhm, näee
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig ? - nej
3. Har du nånsin gjort något du ångrar ? - jo
4. Har du hoppat bungy jump ? - nääe
5. Har du nånsin gjort slut ? - ..
6. Har du nånsin ätit en hel tårta ? - nä
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa ? - mr. evil i egen hög person.. nääe kanske bara slå sig lite grann..men inte riktigt illa, så ond är jag ändå inte.
8. Har du nånsin gått på bio ensam ? - nepp
9. Har du nånsin tyckt att världen suger ? - jo

10 snabba

1. Saknar du någon just nu ? -  jo
2. Är du glad ? - Jo oftast
3. Är du fundersam ? - jo
4. Är du uttråkad ? - lite, oftast då man börjar med sånahär listor
5. Är du tysk ? - Nej
6. Är du irriterad? - nix
7. Är du italienare ? - Ne
8. Är du fransk ? - nä
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta ? - Jo
10. Gillar du någon just nu ? - som sagt gillar många på många olika sätt



plötsligt känns det tomt, väldigt tomt..

måndag

första dagen på praktiken avklarad, hur kul som helst! en massa snälla fröknar och barn :) har också hunnit med en sväng på trafikskolan o plugga.. har varit lite huslig och tvättat lite kläder, lyckades till och med utan att krympa något :p annars så har jag väl inte gjort så mycket mer än legat på soffan o slötittat på tv medans jag har ringt mamma o klagat över att jag har ont i min hals igen. tror jag ska sova snart är jätte trött, fast iförsig så säger jag ju så nästan varje kväll.
äsch kommer inte på vad jag ska skriva så nattinatt på er

söndag

de blev ingen iskällarfyllning igår så vi fick ta det idag.. jobbigt.. måste ta tag i träningen igen märkte jag. vi förde ut lite saltstenar också. fan va de blåste, skotern höll på att välta en gång för att vinden tog tag i den, lite obehagligt faktiskt.

igår blev det att umgås med tjejerna. spelade wii, henrika bowlade nästan sönder tv:n och linnea slog rekord efter rekord :) sen blev det en lyckad utgång, kort sagt en väldigt väldigt rolig kväll!









lördag

veckorna går så himla fort nu, känns som att de är lördag jämnt nu :) nu sitter jag här med min träningsvärk och laddar för att åka till hamnskär med oscar och fylla dendär jävla iskällaren.. nåja får väl trösta mig med att jag har lyckats få slippa att fylla dom två andra iaf, dessutom så är denhär den minsta och lättaste att fylla.. sen så blir de utgång ikväll och jag har feeling ;p bara jag skulle komma på vad jag ska ha på mig. igår var jag då och jobbade min första dag, gick jätte bra! fick mina kläder och allt, men tröjan var typ stor, måste kolla om de finns mindre.. sen hade jag körlektion och var som lite smått virrig.. körkortet närmar sig, han skulle börja boka teorin och uppkörningen nu :D igår var de våran sista riktiga skoldag för de här läsåret, nästan lite sorligt, kommer sakna min klass.. men vi får ha våra bf kvällar! ska hur som helst bli kul att gå ut på praktik fast jag kommer ha långa dagar eftersom de blir jobb vissa kvällar också..

fick en födelsedagspresent från banken igår :)












nu måste jag gå och börja leta fam kläder, spadar och sågar :p

heipps!

Glaaaaaaaaaaaaad!

kan inte minnas när jag har varit såhär otroligt glad sist! så härligt! jag typ springer och hoppar runt här hemma. har fått gjort en hel massa idag också. besökt praktik platsen, alla där verkar jätte gulliga så de ska bli kul att gå dit på måndag. sen har jag gjort bort lite prov och läxor som har legat på hög och väntat lite för länge.. har ringt gunnar, varit till wärdshuset och håkan och fixat. pluggat matte (!), joggat.. och är fortfarande helt upp speedad ;p går på högvarv och börjar smått reta gallfeber på resten av min stackars familj :p fick veta tre betyg idag och jag är så bäst! sen så har jag också ringt till mormor och morfar, saknar dom! haha igår väckte mommo mig på morgonen när hon messade namnsdagshälsning till mig, och nästa gång jag vaknade så hade jag min hårborste i sängen och messet hade jag inte heller fått iväg nåt svar på.. konstigt :p hon sa att en släkting till oss också hade varit på umppis i lördags, har säkert sett honom.. tråkigt när man inte ens känner igen sina egna släktingar.

ska snart sova har en fullsmockad dag som väntar imorgon.. men ska bli kul! :)

nu blev de kvällen

hör och häpna jag funderar på att gå och sova snart. har jätte ont i huvudet och är helt slut. var på dendär kursen idag, man lärde sig som inget nytt precis, dom visade nå jätte sorliga filmer om rattfylleri och jag fick sitta o försöka hålla mig från att gråta :p usch tänk vad hemskt att leva med att man har kört ihjäl någon på fyllan.. när jag kom hem så vinkade vi hejdå till felicia och maria innan jag försökte plugga. gick väl inge vidare om man säger så, somnade så har bara pluggat till ett av mina två gympa prov imorgon och redovisningen är väl lite halvdan men håller tummarna..


från det ena till de andra så har jag fått jobb idag! :D


skooooooola

sådär! nu kan ingen klaga på mig nåmer, bloggen är inte längre helvit och tråkig! tack Henrika! :)

sitter i datasalen med Sara och Henrika, vi pratar om psykopater och har ställt en rätt bra diagnos..

ska snart på dendär alkohol kursen (riskettan) till körskolan, äntligen! nu börjar de närma sig  :)

måste nog börja springa upp för trapporna till Reinhold o lyssna på henrikas spännande redovisning om bergarter...


. . .

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa,
se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa.

söndag..

trött och mör i hela kroppen, ryggen värker och fötterna pulserar.. jag vet jag gnäller men min kropp är inte van ;p hur som helst har de blivit lite klirr i kassan den här helgen och kan säga att de verkligen behövs -det har blivit dyrt att leva ;D men de är de värt!

har bloggtorka så de får räcka för idag

som sockerdricka fast med rosa bubblor



hörde denhär låten på radio idag och den fick mig att bli lite nostalgisk och tänka tillbaka till "den gamla goda tiden". mina tankar flög direkt till mellanstadiet när vi satt i gungorna på seskis och sjöng för full hals. de var då allt var så himla lätt och man inte hade några bekymmer alls, eller i alla fall inga stora, största problemet var väl ungefär vem man skulle gunga med på rasten och vem man skulle leka med efter skolan.. allt var så roligt när man var liten, det var ingen som ställde stora krav och hade förväntningar på en. den största besvikelsen var när man inte fick lördagsgodis mitt i veckan och höjdpunkten var när man fick en liten slant som kallades för veckopeng i sin hand. allt var så annorlunda då mot vad de är idag. visst finns det ju sånt som är bättre nu, men ibland önskar jag bara att jag kunde vrida tillbaka klockan till när jag var sådär en sex sju år och kunde krypa ner i mamma o pappas säng om jag inte kunde sova på natten, eller klättra upp i våran rönn när jag ville vara ifred. när mammas famn var den enda självklara att krypa upp i när man hade fallit med cyklen eller var ledsen över något. då gick det att få svar på nästan alla frågor, varför kan man inte få de nåmer?allting förändras med tiden, ju äldre man blir desto större och mer invecklade verkar bekymmren och frågorna vara. alla frågor kanske inte ens har ett svar? jag vet inte, det får nog tiden visa.


min rubrik då? den har egentligen inget med inlägget att göra men min kompis uttryckte sig så här en dag när vi pratade om kärlek och jag tyckte det var så gulligt så jag ville citera henne :)

måndag

ont i halsen. suck, det här med lov verkar inte vara min grej nåmer lyckas ju aldrig hålla mig frisk.
 igår var vi ju då och hämtade felicia och lilla maria från kallax, jag körde och de gick strålande. dagen har spenderats med dom, lillplutten är sååå söt! bli inte rädda om ni ser mig gå runt med barnvagn och se helt lycklig ut i veckan.. bara tillfällig lycka ;) oj nu lät de som om jag vill ha barn. nej de vill jag inte. eller jo men om länge, ja ni fattar.

grubblar och funderar, behöver få veta. vill ha svar, eller vill jag de? vet inte. tankarna snurrar är lite lätt förvirrad just nu.



haha kom att tänka på dedär med förbjuden frukt hepo, kan de verkligen vara så? ;p haha!

oj kom på att jag har glömt att äta middag, ska gå och söka något  att äta nu

pusu!

söndag

haft fullt upp hela helgen, allt från att gå i källaren på vårdcentralen, skotta snö, rulla däck, hänga under huven på bilen till att vara på umppis har hunnits med denhär helgen. nu bär det strax av till luleå ska hämta felicia och maria från flyget :) 

Tack alla för en otroligt lyckad kväll igår! hade verkligen jätte kul :D
 


IQ?

Hur IQ befriad är jag?

Jag har...?
( ) ...låst in mina moppednyc klar i mopeden?
(x) ...sprayat hårspray i ögat?
(x) ...trasslat in mitt hår i hårborsten?

( ) ...gått in i en lyktstolpe?
(x) ...fått tuggummi i håret?
(x) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) ...slagit sönder ett glas när jag ska hålla tal?
(x) ...missat blomkrukan när jag skulle vattna blommorna?
( ) ...trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?
(x) ...tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?
(x) ...slagit mig på fingret med en hammare?

(x) ...snubblat på en fotboll?
( ) ...gett kattmat till din hund?
(x) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?
( ) ...sprungit på ett litet barn?
(x) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
(x) ...tryckt in min nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?

(x) ...frågat vart min mobil är när jag håller den i handen?

Antal poäng: 4

Multiplicera nu resultat med 5!    
Resultat: 12
x5  = 60

00-30% Du är rena geniet
30-55% Du kan ju vara smartare
55-80% Du  kanske skulle gå ett extra år i skolan.
80-100%  Sök hjälp

heh vilket dåligt test.. ;p


torsdag

sitter i vårat mysiga bf klassrum med annika och fördriver tiden tills bussen går.. idag har vi fikat för ovanlighetensskull.. sen efter projekt och företagande provet var vi en sväng på ikea, dags för nya gardiner till klassrummet :) sen har vi haft gympa, jhonny blev ju riktigt  förvånad när jag kunde säga nå smart.. haha nog för att jag är rätt blond iförsig.. igår när vi var på hannas och tog en fikade kom vi av någon konstig anledning in på ett samtalsämne om myrornas krig på tv. och vad tror ni jag kläcker ur mig för dum kommentar? "men hur vet man egentligen om de är svart eller vit som vinner, för tillslut blir de ju bara helt svart i tv:n "  inte så smart.  nåmen får väl bjuda på den..

igår var jag till sorttis och åt en massa gott med Elin och Kimmen, tack så jätte mycket, vet inte när jag har ätit så gott sist :) sen såg vi hostel också, inte min favorit precis, eller jo den var ju bra men de var endel jävligt äckliga scener ;s men trevligt sällskap är ju aldrig fel :)

nu ska jag börja stänga av och ta mig ut mot bussen, tiog en homla tid att få ihop domhär raderna..

RSS 2.0