22 juli

har inte kunnat vara inne på en vecka, först pga tidsbrist och sen för att mitt inernet har varit helt kaputt. nå men nu verkar de fungera. eller nja sådär det trådlösa fungerar inte så nu sitter vi här som förr i tiden och slåss om en data :p har hunnit med en massa roligt (igen) sen förra inlägget.. blibit ägare till ett par otroligt söta skor, badat både rökbastu och bastuflotte, träffa elin, varit med kusin, grillat, badat, varit på twincity med guldregn ;) en massa annat också. har spendetrat all min tid åt att jobba eller umgås med mina vänner, alltid lika trevligt! de sista dagarna har minst sagt varit händelserika.. hade tänkt lägga upp endel bilder, en bild säger ju mer än ord heter det ju.. men eftersom jag inte kan sitta på "min" data så får det bli senare..


Väduren (21/3- 19/4)
Om du skall göra en resa den här veckan så kan du vara säker på att den blir lyckad. Det ser ut som om du kommer träffa en person som är helt olik dig, men som gör ett stort intryck på dig. Vem vet, kanske det kan vara början på ett nytt förhållande. Det är viktigt att du tar i tu med alla störande moment innan helgen så att du får den vila du behöver.

....


skärpning!

nu har det igen gått en vecka sen jag skrev sist, jag som så stort gick och sa att jag skulle bättra mig. tss blev ju bara ännu sämre med uppdateringen efter det. sen sist så har jag faktiskt mest befunnit mig innanför icas väggar, mitt eget hem har blivit ett stopp som jag stannar till vid i förbifarten och sover några aldelens för få timmar i varje natt. kvällarna har gått i antingen krigsoperans tecken eller till att försöka hålla mina vänner sällskap. ja jag ´har jobbat dubbla pass sen operan börjat. dagvild som jag är så minns jag inte riktigt vad det är vi har hittat på den senaste veckan, iaf  hunnit med ett besök på umppis, annikas 18års fest, bastubad, pappas födelsedag (som jag nästan glömt), scones har kommit.. säkert en massa annat också :) har haft det väldigt intensivt men roligt :)
 


nukku matti väntar! nasso nasso

mitt i veckan

idag är det onsdag tror jag, jo de måste de vara? eller.. hmm jo det är det. nå iallafall så har det gått ett tag sen jag skrev sist. nu är jag inte alls på lika dåligt humör, tvärtom är riktigt glad idag! sen sist så har vi hunnit med bastu och ta de lungt kväll i min stuga och´idag var det ridning i korpikylä som gällde :) ett år sen jag sist satt på hästryggen, och de känns kan jag säga... men helt underbart! måste göra det oftare. har jobbat nu en massa när det har varit varma dagar, typiskt men de lär ju klirra till i kassan om inte annat ;p till helgen kommer skåningarna eller iaf endel av dem upp! ska bli så kul att se dom igen! nu tänkte jag slänga upp några bilder innan jag kryper ner i min säng
natti







 

Glömde skriva vad som hände i morse. öppnade fönstret för att släppa in lite frisk luft när jag plötsligt hörde det mest välbekanta ljud någonsin. sågen! ljudet som jag hört hela mitt liv, som jag vuxit upp med men som slutade låta för ett år sedan var tillbaka! först blev jag jätte glad, inte fattat hur mycket jag saknat det förän nu när jag hörde det. kändes ovant att höra det "vanliga" skrammlande ljudet som alltid fanns där förut som man var så van vid att man inte ens hörde det förän det slutade och det blev tyst. knäpptyst. nå nu var det iaf tillbaka och man kan säga att min glädje var kortvarig, sprang ut på balkongen och ropade till pappa om det verkligen var sågen som jag hörde, han svarade kort "ja dom har börjat montera ner där nu". jaha då var det som bara att konstatera, den är stängd på riktigt nu. fast nånstans innerst inne så tror jag ännu.

RSS 2.0