.........

öppna din famn för ombyten/förändringar men släpp inte dina värderingar..


söndag

helgen kom och gick, nu är det redan söndag och imorgon måste man tillbaka till verkligheten igen. kan ju iaf trösta med att de är sista hela veckan före påsklovet och sen är de bara 4 (tror jag) dagar innan vi går ut på APU ändå till sommarlovet :D

nå helgen lite kort. fredag var vi lediga från skolan så jag, linnea och henrika passade på att gå runt på rajala och inviga alko :p köpte också ett rosa (!) linne.. inte den färgen jag brukar ha precis. och igår var de först promenad på isen med zorro som gällde innan jag for iväg hem till henrika och fira att hon också har blivit stor :) sen for vi till umppis och hade jätte kul :) efter krogen kom bror på den briljanta iden att vi skulle ha efterfest hos oss. sagt och gjort hela högen ner i stranden och vi börade elda bastu.. plötsligt hade klockan blivit  närmare sju innan jag kom till min säng. men inte ens då höll man ju på att få sova först, en pratglad person som inte kunde somna tänkte hålla mig vaken, men de satte jag stopp för ;p tack alla som gjorde kvällen/natten så himla bra! :D efter ungefär tre timmar sömn var det dags för mig att gå till mitt "underbara" jobb. så less de.



<3


torsdag

idag ringde min klocka 06.00 och jag steg upp utan att ens snooza hela mina tio minuter! förmiddagen spenderade jag med att sladda runt på halkbanan, fan va kul de var! så gick vi igenom lite om alkohol också, intressant. sen har jag gått runt på lite affärer utan att köpa något. på ica höll jag ju på att få lite smått panik :p hemma försökte jag plugga körkort men de är alltid något som stör så de gick väl sådär.

nu har jag bestämt att jag ska gå och sova tidigt idag med, var så himla skönt att göra det igår :)


onsdag

har hur mycket kläder som helst på mig och ändå fryser jag ;s bara jag inte håller på att bli sjuk igen. försökte plugga körkort men somnade så verkar ha powernapat två timmar idag, ändå är jag trött. får inte bli sjuk! kanske borde lyda hh och käka några apelsiner.. mitt huvud är helt tomt just nu så har ingen aning vad jag ska skriva om.


fan va folk är nyfikna. 


1. Hur mycket pengar har du på din mobil?  faktiskt ingen aning                                              
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? nepp
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? henrika
4. Hur lång är du? 159,5 ;p
5. Vilken är den senaste filmen du sett? minns inte
6. Hur löd ditt senaste sms och vem var det ifrån? från annika orkar inte skriva det.
7. Vad föredrar du ringa eller skicka sms? beror på men idag sms
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta
9. När såg du senast din mamma? nyss
10. Icke godkänt i något ämne? neej
11. Mvg i något? jo
12. När vaknade du idag? 06;40
13. Vilken är din favoritplats? thailand ;p
14. Vilken plats föredrar du minst? jadu, vet inte..
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år?  bra fråga, söderut
16. Hur stor är din säng? 90
17. Vad sover du i? stor t-shirt
18. Hur många kuddar har du i sängen? en
19. Var har du bott/bor? här och några kvarter bort..
20. Tycker du om kinamat? jodå
21. Tycker du om kaffe? nej
22. Vad dricker du helst till frukost? min otroligt nyttiga juice..,
23. Kan du spela poker? jo men kan ju inte påstå att jag är sådär jätte bra
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? nääe inte känner, men vet några

25. Vill du ha barn? ja :)
26. Kan du några andra språk än svenska? jo, finska
27. Har du någonsin åkt ambulans? mm...
28. Föredrar du havet eller en bassäng? havet!
29. Vad spenderar du helst pengar på? kläder, nöjen typ
30. Äger du dyrbara smycken? ja sådär
31. Kan du rulla med tungan? nja
32. Vem är den roligaste människan du känner? det finns många
33. Vad har du för ringsignal? animals-nickelback
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? inte jag men mamma kanske har, vet inte
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? min plattång
36. Kan du byta olja på bilen? haha, vilken fråga.. nej..
37. Vilken var den senaste boken du läste? körkortsboken
38. Dansar du i bilen? har väl hänt
39. När var du i kyrkan senast? minns inte
40. Hur många hål har du i öronen? 4
41. Har du någon piercing? jo
42. Har du någon tatuering? nej de kommer
43. Röka eller snusa? inget
44. Är du singel? jodå
45. Har du pojkvän/flickvän? nej, antagligen inte
46. Har du ett bra kärleksliv? bra fråga måste jag säga
47. Vad ska du göra ikväll? sova tidigt har jag bestämt
48. Har du några syskon? 2 bröder

aja fick bli en tjuvad lista istället.

f18

idag blir jag myndig men känner mig precis lika liten om inte till och med mindre än vad jag gjorde igår. alla säger jaha linda då är du vuxen nu då. men jag känner mig inte vuxen, är fortfarande mina föräldrars lilla prinsessa som petar i maten, slåss med mina syskon och som försover mig om ingen ser till att jag stiger upp. visst nu får jag ju göra en hel del mer än vad jag kunde igår. kan ju handla på alko, kommer in på krogen, kan tatuera mig eller ja nästan vad som helst utan att fråga mamma om lov först.

igår firade vi hemma hos mig och annika "det är grrrrogggen".. massa trevligt folk och sen umppis :) bilder kommer nog upp senare när alla har skickat dom till mig. och sara gick runt och filmade, vet inte om jag vill se..

och idag så har släkten firat mig och bror som fyller år på tisdag, ätit så mycket tårta så jag håller på att sprängas.

Tack för alla gratulationer och fina presenter!





Man slutar aldrig förvånas..


natt

hunnit med massor idag igen :) först skola, solili, stallet med linnea och tittade på en söt häst. sen möte med a-s, vi hannt också med en snabb sväng till rajala och så. sen kom oscar och simon och hämtade hem mig, hemma så blev de telefonmöte ända tills nu när min mobil dog. under den tiden hannt jag städa mitt rum och toan, dammsuga, tömma och fylla diskmaskinen.. effektivt om jag får säga de själv :p 

nu sitter jag bara och ska bränna ett par skivor innan jag börjar sova.. laddad som fan för imorgon! :)  


torsdag :)))

idag har varit den bästa dagen på länge! aktivitetsdag iskolan och jag valde ovanligtnog att stanna hemma. skönt med lite sovmorgon. efter frukosten kokade pappa oboy och så for han och jag ut med skotern :) först var vi till hamnskär och tittade till stugan, vi fortsatte till hamppu och fikade våran oboy och våra muffins med faster och mats innan vi for hem igen, då lämnade jag av pappa och for på en egen tur till j-niemi och tittade till stugorna där. så himla fint väder var det! sen när jag kom hem for jag och pappa och övingskörde med bilen också :) kul att göra något bara pappa och jag, de händer ju inte allt för ofta precis om man säger så :)

jag råkade trixa lite med skotern på h-skär så sträckte typ benet eller nåt, aja smällen man får ta, kostar att ligga på topp ;D












3 dagar!

hh


Grattis på 18-års dagen gumman!

kväll

tisdag idag, betyder att de är onsdag imorgon och jag som har tyckt att det har kännts som om de är torsdag hela dagen idag.. men icke. idag hade vi typ inga lektioner. fotografisk bild på morgonen, vi framkallade nåt som jag och a-s glömde hämta sen och de var visst viktigt att göra de.. oops. sen matte och jag och fredrik kommer inte överrens. efter det var de dags för nästan 4 timmar hål. sisko och jag stack iväg på möte igen, just när vi började fick vi veta att lova hade smitit så iväg och leta.. tur att hon kom hem iaf :) vi hannt iaf skriva lite och träna på engelskan, vi hade muntliga delen i nationella idag, gick faktiskt bättre än jag trodde att de skulle göra. vi hade samhälls i typ 5 min efter engelskan och sen slutade vi. när jag kom hem så började jag typ direkt baka, min tur att ha fika till skolan imorgon. och imorgon har jag skola mellan halv tolv och ett, käns lite onödigt men måste ju in med fikat så.. 

imorgon kommer farmor och farfar hem! har saknat dom :) är ju så van vid att farfar är in till oss varje dag, så de blir lite tomt varje gång dom är ute och reser.. 


usch vi var lite elaka mot någon stackare som ringde idag, fick ju lite dåligt samvete där ett tag. men de löste vi ju fint ;p


kom på idag att jag borde planera in en skånetripp i början på sommaren :) lovisa vad tror du om det?

nej nu börjar min blogg mer och mer bli en såndär tråkig det här har jag gjort och ätit idag blogg, trist. får försäka skärpa till mig.


musiikki



Puhu äänellä, jonka kuulen,
sanoilla jotka ymmärrän,
runoilla jotka käsitän
Sinuun tarvii tekstityksen,
salaisuuksien selittäjän,
kertojan kaikkitietävän
Puhu äänellä, jonka kuulen

måndag

datasalen med ann-sofie och henrika, vi lyssnar musik och jobbar om carl von linne, väldigt seriösa som vanligt.. ;D på svenskan hade vi bokcafé anna hade bakat kladdkaka och jag vet inte vad jag gav för intryck där "om du vill så får du ta en bit till, du ser ju att de finns" ;p gick rätt bra ändå om man tänker på hur förberedd jag var..

barn ät väldigt söta och jag längtar till APU:n nu :)


söndag

kollar beck, nyhetspaus så skriver ett kort inlägg medans

igår var vi på på släktmiddag hemma hos hh, massa god mat och dricka :) vi satt och pratade gamla minnen och skrattade :p sen tog jag och a-s en rolig busstur till stan.. där fortsatte vi umgås och så. ja kort sagt en rolig kväll, tack allihop!

vi såg lite på melodifestivalen.. fattar inte hur folk röstar. jag och a-s röstade å emd och henrikas lilla släkting willy tyckte att vi var som tjejerna i hans klass. han går i trean.

efter några timmars dålig sömn lyckades jag ta mig upp ur sängen imorse och masa mig iväg till jobbet, knappt något att göra och jag saknade radion där. har för övrigt börjat bli lite beroende av radio. sen var jag och övningskörde lite när vi var till kemi och hämtade pappa från flyget.

en vecka kvar!







lördag

efter frukosten idag tog jag mina hundar och gick ut på en promenad, till en början var de skönt men när vi var halvvägs var jag så arg på byrackorna att jag nästan grät. det var renspår överrallt och hundarna var som tokiga och drog åt alla håll och där stod jag i mitten med två trassliga koppel och försökte få tillbaka kontrollen.. sådär lagom kul, och såklart hade jag glömt mobilen också så kunde inte ens be någon hämta oss. tillslut så gick dom rätt fint igen och jag tog mig hem med ett par söndertrampade täckbyxor, sprängande huvudvärk och två nöjda vovvar. de är ungefär min dag hittills. ska väl börja fixa mig lite om ett tag och sen ser vi vad som händer.. :


fredagen den 13:e



otursdag och ja man tackar ja. på morgonen var jag tvungen att göra ett matte prov som var väldigt svårt och som gick åt skogen. sen var jag putt resten av skoldagen men kalle försökte iaf göra mig glad på samhälls lektionen, gick väl sådär men aja.

efter skolan mötte jag upp min käre vän Ann-Sofie och vi började gå mot köpcentret men vid gamla tullen föll vi för frestelsen och råkade svänga in på hannas på en snabb lunch, gott som vanligt :) när vi var mätta fortsatte vi över gränsen och började sätta sprätt på pengarna, jag hittade en klänning och a-s en tunika, så nu är vi fina nästa helg :) appropå nästa helg så var ju inte min klass lite inne i det idag, ela och sara tänkte komma redan på morgonen så dom hinner vara här ett tag och så dom får mycket tårta ;p men de satte jag stopp för.. sen var jag och övningskörde på stan med mamma i oscars bil :) gick finfint

när vi kom hem så åt vi och efter det har jag sprungit runt och dammtorkat, dammsugit och skurat hela övervåningen så nu är residens innala blänkande rent igen :p

imorgon blir de visst taco hos hh o sen får vi väl se vad som händer..


iiiiiiiiiiiiiiik ;D


torsdag

vet inte vad det är för fel på mig just nu, har varit jätte flitig och gjort massor hela veckan! måste ha fallit o slagit huvudet eller något, skulle förklara mysteriet med väskan också.. nå idag har jag handlat, lagat mat, städat och till och med hunnit basta och plugga lite körkort, inte likt mig att hinna så mycket. hade tänkt ta en sväng med vovvarna också men de får bli i morgon orkar inte gå ut nu nåmer.

pratade med pappa idag, han undrade vad jag hade för skostorlek för han tänkte att han skulle köpa ett par skor till mig. men jag sa att han skulle strunta i det o köpa något annat istället så de inte blir som med domdär byxorna han engång köpte.. haha. nu lät de som om jag är en liten bortskämd snorunge som tycker om att min pappa reser för att jag ska få saker och att jag blir arg om han inte har med sig något till mig. men precis så är de inte. men om han nu vill köpa något så är de ju bättre om jag tycker om det. jag och min pappa har ju som inte riktigt samma tänk och smak när de gäller skor ;p

10 dagar kvar!

suck

är lite lätt irriterad. fattar inte hur man kan vara så tankspridd eller rent ut sagt slarvig som jag är. idag när jag skulle hem från skolan gick jag till bussen med väska och kom ut ur den utan väska. har ett minne av att jag tog väskan från skåpet när jag gick men är nästan säker på att jag inte hade den när jag gick in i bussen.. så frågan är ju vart jag har hunnit göra av den mellan skolan och bussen. så jävla klantigt.

idag har vi kommit igång med fikaschemat på riktigt, mickis bjöd på kladdkaka och det var gott :) och så kollade vi på "film" från när vi var på biblan. hatar att höra min egen röst inspelad, om jag verkligen låter sådär på riktigt så tycker jag synd om alla som måste höra mig hela dagarna ;p rösten låter verkligen helt annorlunda inne i huvudet när man själv pratar.

Onsdag

idag efter skolan stannade jag kvar i staden för att skriva lite manus med A-S. började med lunchmöte på hannas. gick väl kanske lite segt där i början haha annars så kan ni ju fråga Joni, han såg hur effektiva vi var.. han åkte på lite jobb "småfix" på scenen bara ;p sen mitt i allt halkade vi in på endel sorliga samtalsämnen och då kom vi fram till att vi är väldigt känsliga.. sen helt plötsligt så var halva manuset klart! kommer bli så himla bra! har fått tillbaka inspirationen igen :) 
 kul att umgås med sisko en hel dag :)

min skjuts hem blev ju som lite försenad.. ringde bror
jag: var är du?
bror:kemi de tar en kvart till
jag:okej

efter två timmar ringer jag igen..
jag:var är du?
bror:de drog ut på tiden lite..
jag:tack jag märkte det..
bror:om fem min är jag där

åtta min senare ringer min telefon
bror:kommer du snart?
jag: jo
bror:kom nu annars så far jag.

hmm jag hade väntat i en tvåtimmars kvart och han kunde inte vänta en minut.. rättvist.. han ska få igen när jag har körkort..

Ann-Sofie skrev i sin blogg om att ifall de finns tvillingsjälar så är vi det och jag kan inte annat än hålla med :) <3

varit till frissan idag, blev bra :)

nu har jag ont i min mage och funderar på att börja popcorndieten, majs är ju nyttigt säger dom..

nej nu sluta yra, natti


tisdag

idag har jag faktiskt varit väldigt flitig om jag får säga det själv. skola, barnen, bakat muffins och pluggat. nästan så man blir lite stolt över sig själv ;p skolan var rättså onödig idag igen. vi gjorde inte så mycket annat än åt apelsiner och åkte hiss..

skulle ha haft körlektion idag men så ringde Gunnar o sa att de blev inställt och så fick jag nästa tid först den 24e, lite irriterande. men men. vadet har jag ju nästan förlorat iaf och jag som skulle vinna.

kommer faktiskt inte på något intressant att skriva så de får räcka för idag..
pusu


kväll

kom hem från staden för ett tag sen, har varit på bio med mamma och Ann-Sofie. män som hatar kvinnor såg vi, fyfan va hemsk. såna filmer ska man inte se på bio, de blir som för stort.. jag och sis satt nästan på samma stol och gnydde som två hundvalpar där ett tag.. haha men de va äckliga scener.. :p jag trodde den skulle va typ som beck, så hade jag fattat de, men nejnej helt annat var de. till och med martin från beck var psykopat.
jag körde dit och hem det gick finfint :)

nu pratar jag i telefonen med min lilla vän som har hamnat i en liiiiiten knipa tackvare min andra vän :p haha

skola

har svenska och sitter i datasalen och rättar min frankenstein reccension. incestuöst, kan man verkligen säga så? låter hel dumt om man frågar mig. men men Annas ord är väl lag så ;p

Jag och Ann-Sofie försöker lösa mina stoora problem till min stora dag, de är ju faktiskt bara 13 dagar kvar nu :) längtar! dessutom ska de bli kul att se A-S när hon kommer  från frissan på fredag.. ;D

vi måste jag handla något att ta på mig också, fast fick ju nästan en chock när jag såg kontot igår..

aja nu ska jag väl fortsätta med det här uber viktiga som jag håller på med :p


söndag

igår vaknade jag och kände yes, nu är jag nästan tillbaka! kände mig nästan helt frisk och bestämde mig för att fara in till stan och fika med Ann-Sofie, hade ju som inte sett henne på ett bra tag. vi pratade en hel massa som hänt och var till rajala o kollade på ett "träningspass" som var reklam för body center och på en modevisning, herrajumala handuksmodet var ju läckert ;) sen på kvällen kom linnea hit med en film och godispåse, filmen var ju riktigt söt :)

idag då? jo vaknade och kände mig bra så pallrade mig iväg till jobbet och satt där mina timmar. när jag kom hem kände jag mig trött och varm, så fram med termometern och vad tror ni? självklart var jag småfebrig igen. så på den vägen är de nu. penicilinen tar slut i morgon på morgonen och enligt läkaren så skulle jag känna mig frisk efter bara några dagar. får väl se vad som händer nu då.

Såg beck nyss den var rätt bra, idioter som vanligt. appropå beck så drömde jag att jag var med i wallander förra natten. jag och wallander-linda sprang runt på min skola som var ett hotell och försökte få fast en mördare, det hade kunnat gå riktigt bra om någon bara skulle ha lärt mig hur pistolen fungerade... har haft en hel massa skumma drömmar på sista tiden.

phhhhhh

suck.

fredag med radio

jahapp då var jag där igen. sjukan har slagit till på nytt. kasnke inte var så smart att gå från sjuksäng till slalombackarna. suck. tredje fredagen på raken som jag är sjuk, börjar bli smått less nu. dagen har spenderats nerbäddad i sängen med radion skrikande. 

på radion pratade dom föresten om miss suomi tävlingarna, alltså fröken finland eller vad de nu kan tänkas heta när man översätter. i bikini momentet hade det rullats in en bil, startats vatten så de såg ut som att det regnade och varit mycket vatten på golvet och eld i bakrunden. sedan hade tjejerna fått åma o kroma sig runt dendär bilen på knä o allt dom nu kunde tänkas hitta på som såg sexigt ut i sina höga klackar och nästan obefintliga bikinisar. helt sjukt tycker jag, dendär tävlingen håller verkligen på att spåra ut helt. kommer ihåg när jag brukade se på de för kanske tio år sen, då hade dom en massa fina kläder och i i bikini momentet så hade alla en baddräkt och då gick dom bara fram och tillbaka utan nå konstigheter. han på radion sa att han hade kollat och samtidigt tänkt att ifall han hade haft barn så skulle han ha stängt av teven, han tyckte helt enkelt att det blev för mycket. och jag håller med honom.




dagens låt: Lady Gaga- Eh eh (nothing else i can say)

internt på hög nivå!

 

Yääyää här ovan är tripp,trapp och trull. faktiskt skrämmande lik mig och mitt gäng ;p hahaha

när jag ändå har börjat med interna skämt så kan jag ju lika gärna fortsätta med det.

har pratat med kexet om långpannor, biffar,granar och potatisar.. undertiden som jag drack mitt varma vatten med kallt hemmagjort vinbärssaftskoncentrat utan rumstemreterat finrexinpulver ;D tempreterat de är riktigt svårt att säga rätt de ;p

svanstein ski :)

efter en vecka i sjuksängen så friskförklarade jag mig själv igår och idag rivstartade jag med en hel dag i backarna :) har ont i mina ben och törs knappt tänka på hurdan träningsvärk jag kommer ha imorgon.. så himla härligt var de att stå på skidorna och swischa ner för backarna, det var bara solen som fattades idag.. jag stod för både snyggaste vurpan och fångandet av liften.. men det bjuder jag på ;p man borde fara och åka slalom lite oftare, någon som hänger på? alperna nästa? ;p

Annars så sitter jag och pratar med sisko i telefon, trevligt. vi har kommit fram till att antingen vi eller alla andra bor i fel land. och att vissa saker är väldigt skumma och äckliga, skulle vilja veta vad de är för en idiot som håller på med sånt skit ;s






........

Kollade runt på mina vänners bilddagböcker och såg denhär så jag var ju tvungen att också lägga in den. värt att fundera över tycker jag.

Ord som :
hora, slampa, skabbig, äcklig, ful, tjock..
är ord som alla tjejer får höra någon gång. Det är dessa ord som utformar kvinnorna i vårat samhälle.

Antingen gör dom oss starkare eller så trycker de ner oss totalt,
men det finns en sak som är samma för alla flickor, vi tar åt oss.

Som in i helvete tar vi åt oss.

Vi ältar det, vi pratar om det,

vi tänker på det och vi skadar oss själva med det.

Vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade. Det är såhär som vi blir utseendefixerade.

Plötsligt handlar allt om kläder, smink och hur man snabbast ska gå ner i vikt och ta världen med storm.

Vi slåss som barn i sandlådorna om vem som ska få den snyggaste killen.

Vet ni vad som gör oss tjejer såhär fucked up i huvudet?

Jo det är alla killar.

Det är egentligen dom som är utseendefixerade. Kanske inte alltid på sig själva men på dem som finns runt omkring dem.

Tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dem. Det är vi som står där och tar i mot allt.

Är man en kille blir man kallad för player om man strular och har sex med många brudar. Man blir nåt bra, man blir någon.

Någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till.

Vi tjejer vill vara med dom.

Vi skulle inte säga nej.

Inte de heller.

Är det där i mot vi som strular och knullar runt så blir vi kallade för horor.

Då är vi äckliga, skabbiga, fula osv.

Och vet ni vad som händer mer?

Joo, folk snackar skit.

Vassa knivstick rakt in i ryggen som rent av kan döda dig.

Ingen kille vill vara med en tjej som har ett sådant ryckte.

Inte ens players.

Ibland vill man bara hångla med någon,

men man kan inte.

Vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting.

Till och med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder.

Det är därför vi är så jävla sönder i huvudet.

Killar kommer alltid vara finare än oss,

stå där och snegla ner från vinnarpallen. 

Där nedanför står en tjej och gråter.

Plötsligt börjar man ta dessa fåniga,

dumma killar på orden.

Jag kanske är ful?

Jag kanske är tjock?

 Jag måste banta för då kommer alla börja gilla mig mer.

Då kommer någon se mig.

 Så går det några månader.

Nu är det ingen söt tjej som står där, det är en vilsen pinne.
Någon som har byggt sig ett eget helvete.

 Djävulen är väl en kille?

Vissa börjar skära sig.
Djupa arga sår som man inte kan tvätta bort.
Dom är där för alltid.

Man lär sig hata dem.

Man vill skrika men ingen orkar lyssna.

Killar i grupp är fega.

Ensam kille är svag.

Varför är det så?

Blir en kille dissad av en tjej, då är hon genast skit. Han kan aldrig inse att det är han själv som är skiten. Killar förstår inte hur mycket dom kan förstöra.

Av minsta lilla så trampar de ner oss till myror.

Från tiger till myra.

"alltså du ser tjock ut på den bilden, skoja bara"

Där fick han nyss en tjej att börja tänka på att banta kanske skulle vara nåt,



alla tjejer som håller med om detta läggger upp den på sin

bilddagbok



 


tisdag

kunde inte somna igår, tankarna bara for runt i huvudet. vad vill jag? fick en liten funderare och jag har faktiskt inte kommit på något svar på frågorna. är de verkligen så? kaine anung.

Sprängande huvudvärk idag igen, så mestadels av dagen har spenderats under mitt varma täcke med john blund, eller nukku matti som jag lärde mig kalla honom som liten..  alltså blev det ingen luleåtripp för min del. var i alla fall ut och vinkade av farmor och farfar på gården.


dagens kläder: mjukisbrallor, t-shirt
dagens smink : inget alls
dagens frisyr : diadem
dagens låt : dance with somebody-mando diao
dagens saknad : vet inte
dagens bästa : sova
dagens roligaste : "jag ska ta med min play boy" haha
dagens drog : tv:n
dagens köp :  inget
dagens godis : inget
dagens finaste : -
dagens humör : putt
dagens sämsta : huvudvärken


en dag som alla andra

Idag är det måndag. tror jag, har blivit helt dagvild. men de klart alla dagar ser ju likadana ut. vaknar, äter, ligger i soffan i vardagsrummet, går runt, ligger i sängen, går runt, ligger i soffan i köket, äter, går runt, spelar gh, går runt, lägger mig i sängen och pluggar- somnar, vaknar, går runt, lägger mig i soffan, går runt, sätter mig vid datan, fastnar där. när man väl kommer bort från datan har klockan blivit läggdags = lägger mig i sängen och somnar. nästa morgon börjar det om igen vaknar, äter, ligger i soffan i vardagsrummet, går runt.. ja ni fattar. som ni ser är mitt liv väääldigt händelserikt just nu.

imorgon var det planerat att jag skulle köra till Luleå och föra fammo och faffa till flyget, men får väl se hur det blir med det, mår sämre idag än igår :/ fotoalbumet som jag beställde kom idag, blev riktigt fint! :) 

nu ska jag gå ner och dricka något varm, kanske skriver senare om jag kommer på något roligare att skriva om, tycker mina inlägg är rätt tråkiga nu. 

 


You like to be the center of attention, but not because you think you're beautiful. Your funny and you love to make people laugh! People often underestimate you because you seem to be too carefree... but given the chance you can be the rock that keeps everything from falling apart! When you care about something, you make sure that everything in your power is put toward keeping it. You can have a nasty temper though, so watch out!

den stämde ju rätt bra på mig..

väduren

Hittade ett horoskop för 2009 och de va väl inte helt fel ;p



Året lovar framgångar och trevliga överraskningar i det sociala livet, i kärlekslivet och i yrkeslivet. 2009 innebär för väduren nya början inom var och en av de här områdena. Vad gäller din hälsa, bör du ha hand om den - något som du kan börja göra redan under januari 2009. Är rätt och motionera. Undvik all psykisk, mental eller fysisk stress.


För Väduren innebär 2009 mycket kärlek och romantik. Från och med Januri och fram till Mars, finns det någon som önskar ha din uppmärksamhet och ditt intresse. Denna någon kommer att försöka att göra allt för att vinna din respekt och ditt gillande. Detta har en positiv effekt på dig. Helt plötsligt, skulle du vilja eliminera alla hinder. Du gör allt för att bevisa att du är värd den här personens respek. Du gör de nödvändiga förändringarna och du kan räkna med en långvarig och mycket lycklig kärleksrelation.


Under 2009 ställs du inför viktiga beslut i ditt yrkesliv, på grund av de två förmörkelserna som sker i ditt tecken. Förmörkelser associeras ofta med förändringar. Den första förmörkelsen sker under mars månad och då står det plötsligt klart för dig vilken inriktning som du skulle vilja ta i yrkeslivet. Du kommer inte att nöja dig med detta. Du kommer att fundera över alla nya möjligheter som finns. Den andra förmörkelsen sker i september. Då känner du dig mogen för att säga upp dig och börja med ett nytt projekt eller ett nytt arbete. Det kan hända att du samtidigt kommer att bryta med gamla arbetskamrater.


2009 utlovar en otrolig romans för alla som är födda i Vädurens tecken. Ditt kärleksliv kommer att kulminera med en stor förälskelse och en underbar kärleksrelation. Du kommer att se allt med nya ögon och livet kommer att kännas underbart för dig. Den här nya personen som du möter är helt ny för dig, och du kan hindras av de lågor som fortfarande brinner för den gamla eller nuvarande partnern. Kanske kommer du att tveka innan du är mogen att kasta dig i den nya drömprinsens armar. Familjen och vännerna kommer inte att stödja Väduren. Trots detta, verkar detta vara den första chansen i ditt liv, kanske till och med den enda då du verkligen har hittat Mr. Perfect. Det är upp till dig om du vill ta den nya chansen eller inte. Du vet bäst vad du känner.


De stora avgörande besluten är lättare att fatta i december och inte heller behöver du oroa dig för vilka konsekvenser de här besluten har. Du förbereder dig för 2010, ett år som kommer att överraska dig eftersom många förändringar kommer att ske under detta året.


Oavsett vilken väg du kommer att ta under 2009, blir 2009 ett minnesvärt år som du aldrig kommer att glömma bort.


söndag

halsen har övergått från jätte ond till en konstig känska av att vara tjock, lite obehagligt faktiskt.  just nu käns de som om febern är på väg tillbaka men jag vet inte förhoppningsvis inbillar jag mig bara. igår tillbringade jag kvällen i soffan och såg leagally blond för hundrade gången med en godisskål i min ena hand och en glass i den andra. Samtidigt var mina vänner ute och jag hade kunnat göra vad som helst för att få vara med dom istället! jo jag är bitter, hade som endel planer för lovet och ja vad ska man säga de blir tvärt emot.

Bamse har varit på utställningen idag, en tand ifrån en etta. dom tyckte att han var jätte fin men vad ska man göra när en tand fattas? pga av de fick han alltså en tvåa. de är ju också bra men lite tråkigt när de var så nära.



<3
 

RSS 2.0