kidnappning

usch det är en tjej som har blivit kidnappad i Haparanda, otäckt när de händer sånära, i lilla happis ska de inte finnas sånt. nu törs man ju inte gå ensam någonstans nåmer ;s

ni måste lova att ni inte går ute ensamma, ni betyder!

fan

phhh bloggen bråkar, förra inlägget blev ju sådär lagom snyggt ;s nå nu ser de ut som det ser ut..
för övrigt så är det inte vara bloggen som bråkar, även min telefon. har inte haft något nät på den på hela dagen, fattar inte vad som är fel och så stänger den av sig själv hela tiden. hoppas joulupukki kommer med en ny till mig ;p

var på gränsen och handlade idag, hittade en hel del fint :) min dag blev lite bättre :)

Mamma Mia



Just sett Mamma mia igen, älskar verkligen den!

I have a dream, a song to sing To help me cope with anything If you see the wonder of a fairy tale You can take the future even if you fail I believe in angels Something good in everything I see I believe in angels When I know the time is right for me I'll cross the stream - I have a dream  I have a dream, a fantasy To help me through reality And my destination makes it worth the while Pushing through the darkness still another mile I believe in angels Something good in everything I see I believe in angels When I know the time is right for me I'll cross the stream - I have a dream I'll cross the stream - I have a dream  I have a dream, a song to sing To help me cope with anything If you see the wonder of a fairy tale You can take the future even if you fail I believe in angels Something good in everything I see I believe in angels When I know the time is right for me I'll cross the stream - I have a dream I'll cross the stream - I have a dream

datafridag..

.. gick väl sådär. eller om jag ska vara helt ärlig så gick de inte alls.

hemma

dagen började ju lagom bra, pallrade mig upp ur sängen och övervägde att ta sovmorgon men bestämde mig ändå för att åka till skolan.. dagens sämsta beslut. i skolan fick vi veta att Eva fortfarande är sjuk så vi hade bara första timmen och sista som var bad. morgonlektionen skrev vi bara några rader om en film och när jag var klar bestämde jag mig för att fixa skjuts hem så efter 30 min i skolan kom min snälla mamma och hämtade hem mig.efter det har jag typ bara varit ute ett par timmar med hundarna, det är typ 10 minus så nu håller jag på att frysa ihjäl.. :p
slog en rätt snygg vurpa idag med om ni vill veta de ;p fast idag utan publik.. det är mycket snö, det vat faktiskt jätte fint ute i skogen med all snö på träden, hade tänkt fota men glömde såklart kameran.


Föresten så har min mobil börjat slå av sig själv så ni vet om jag blir helt okontaktbar. en ny står högst upp på min önskelista. :)

natt

världens mest onödiga dag i skolan, skrev recensionen, det gick nog rätt bra ändå :) sen var jag och A' på promenad ända till Torneå i snöovädret, blöta o kalla var vi efter det, men de var de värt ;p annars så har vi haft barnen idag, dom är så himla gulliga! :)

A' fan va vi är blonda ;) haha




bad imorgon? inte bestämt mig ännu :s


Tisdag



Skola idag, gick väl sisådär. sen gymnasiemässa, vi var nog rätt bra ändå tror jag :) sen for jag hem till Elin och Joni och åt smörgåstårta och annat gott :) Elin har fyllt år och Sollan gör det på torsdag så det var kalas.. gottgott! efter det så har jag bara suttit och försökt komma på något vettigt att skriva på engelskan, recenssionen kommer nog inte bli sådär jätte kanon. men bara de blir G så :)

Jag och A' har haft några halvdjupa samtal om framitden den senaste veckan, känns nästan vemodigt, även om de ännu är över ett år kvar.. men tiden går så fort nu, känns ju inte alls som om det var längesen vi sprang runt på stan i bara leggins förra nyårsafton och nu är det bara en månad kvar tills det är nyår igen. det är mindre än en månad kvar till jul, till och med skolan har tagit fram julgranen, dock lite väl tidigt enligt mig men man får ju lite dendär julkänslan och jag blev faktiskt sugen på att börja köpa julklappar idag :) har faktiskt tyckt att många saker har luktat och smakat jul idag :p

vi har hur som helst en hel massa som ska hinna göras och nästa sommar är fullbokad :) reeesaaaaaaa! sen så är det fullt upp med en massa upptåg ända till hösten efter studenten, då vet man ju inte vart de bär.. just nu känns det så att de får bli vad det blir, annan tuulien kuljettaa passar väldigt bra på mig nu ;p blir stressad när jag unte vet vad jag vill bli/göra efter skolan..

Aamuun asti taas bailataan!
Elmä on laiffii!
Annan tuulien kuljettaa!
Villin sykkeen musiikin tunnen,
Tunnen rytmin kiihkeyden
Kuuma kes odottaa!
Elmä on laiffii!

skola.

sitter i datasalen med Hh och Ela, vi eller jag och hh ska snart på gunnars lektion.. fryser som fan men snälla Henrika har lånat sin parkas till mig så börjar bli lite varm för er som ville veta de ;p annars så hjar skoldagen varit rätt skit. bara letat lekar och bråkat känns det som :p först anna som skällde ut oss en tredje gång för skolken förra veckan och sedan viola som blev väldigt väldigt arg över lite bilder som fattades... onödigt båda två tycker jag. får väl försöka minska med ifrågasättandet så man slipper det..

 ihelgen så hade vi våran julshow, eller vi arrangerade den, bäst att säga det så ingen tror att vi är värsta cirkus familjen. hur som helst så var de jävligt kul även i år! orkar inte skriva om allt i detalj men det blev mycket jobb och lite sömn. fick en hel massa dricks också ;p lätt förtjänta pengar när jag bara behöve stå där och kolla när dom andra gjorde jobb och det var jag som fick dricksen ändå, och dom som gjorde g´jobbet blev utan ;) Oscar tyckte det var lite orättvist ;) haha

nu ska jag snoka runt lite innan vi stucker ner på körkortsteori.. tråkigt.



Linda är bäst! / Henrika

<3

vet inte riktigt hur jag ska förklara det här utan att det låter dumt, kommer inte riktigt på dom rätta orden, men bara ni förstår vad jag menar så är det bra! känner att jag inte har haft tid, "har haft tid" de låter ju skitdumt, men kommer inte på något bättre ord, det jag försöker säga är att jag inte på den senaste tiden har visat mina vänner hur mycket dom betyder för mig, vil bara att ni ska veta att ni är guld! älskar er otroligt mycket!  <3


torsdag

lugn dag i skolan, på fritidskunslapen snackade vi bara och på kommunikationen var vi i ett typ grupprum och "läste" lite bra melodier vi kan ;) haha hela korridoren hörde nog våran kommunikationslåt ;p nå sen på projekt och företagande kom vi på vem de var spm alltid förstör tavlan, de var eva själv. gympan var extremt jobbig, bad men jag och A-S "gymmade", på hannas gjorde thorborg (heter hon så?) nya jätte goda mackor till oss, vi satt o pratade om livet i allmänhet och konstaterade att en viss person kanske inte alls har avslutat de påbörjade ännu ;p nu blev de rätt internt igen hela alltihopa.. men som Elin säger så är de mesta vi säger det så. var till soli och fick höra en rolig sak som en kund sagt om mig :) alltid kul :)

sen har jag gjort något så kul som att klippa prinskorv, djupfryst prinskorv.kallt och jävligt tråkigt kan jag säga. men är de fest så är de :) vi har våran julshow i helgen, mycket jobb så jag kommer typ bo på folkan i stan ända till söndag morgon, så är nog inte så kontaktbar i helgen.

A och jag har börjat smida planer idag ;)

Ela, jag vet att du är här ;p

rubriken är inte så mycket att bry sig om, den är till Ela lovade henne den i skolan idag. appropå skola, första lektionen hade vi engelska, Anna var arg och skällde ut oss för igår. sen hade vi hål från 9 till 12 och så på hälsopedagogiken klockan 12 var det Viola som skällde ut oss för samma sak som anna :p och på samhällen så hade nästan alla gjort fel läxa. av någon anledning så började vi prata om kläder, hur mycket pengar vi lägger ner på det osv. Ela fick en idé att skriva priset på allas kläder som vi hade på oss.
hon började med att skriva 300 stort på tavlan
Ela: dom här kläderna kostade bara 300 tillsammans.
Jag: min tröja kostade 900.
tystnad...
Ela:åh nu slutar vi med det här, det blev ju pinsamt!
haha
sen blev det en liten diskussion om ifall kläderna är värda så mycket pengar och det var bara jag och A-S som tyckte det.. vi kom också fram till att man inte ska fara och handla med våran klass, dom flesta lät som min söta farmor när hon handlar, hon tänker praktiskt och billigt :p men mitt motto är att man bara lever en gång och då ska man unna sig saker :)
skröt ju föresten igår om att jag hade skickat in min loggbok, men smart som jag är så glömde jag att bifoga den i mailet..Hej! här kommer min loggbok.och sen är det inget mer i hela mailet.. ser ju sådär lagom smart ut ;p både Anna och Viola var snabba att informera mig om det också.. nå gör ett nytt försök idag igen.

efter skolan var det träning med barnen igen, det gick faktiskt jätte bra sen när vi väl kom igång. A-S och jag testade våra snygga "HIda och Hulda" kläder.. passar inte i lila precis och vad ska man säga, en kroppsstrumpa döljer inte mycket ;) haha usch och fy!


tisdag

igår satt vi och skrev Loggbok hela kvällen, utan att skryta så var vi rätt så bra på det ;p ska skriva nu nåhgra rader och sen skicka in den så Viola och Anna blir nöjda. idag var det träning med barnen igen, jag och A-S testade våra underbart läckra kläder ;p haha gud va vi kommer se ut! våra barn är så fina "där kommer en konstig tant"


Universums krafter kan vi inte motstå, dom är starkare än vi, vem är det vi försöker lura?!

internt som bara den men var bara tvungen att skriva det.. ;p


idag så har mamma och jag kollat lite på resor, är taggad som fan att åka! :)


tjuvat

UTSEENDE:
[x] Färgat håret
[x] Använder smink varje dag (oftast)
[x] Borstar håret varje dag
[x] Plattar håret varje dag
[ ] Du använder brun utan sol
[x] Du använder mascara
[x] Du använder puder

[x] Du använder rouge
[ ] Du använder kajal
[x] Du använder ögonskugga
[ ] Du använder läppglans
[ ] Du använder läppstift
Totalt: 8

BEHANDLING PÅ KROPPEN:
[x] Duschar varje dag
[x] Tvättar håret varje dag
[x] Borstar tänderna varje dag
[x] Tvättar ansiktet varje dag
[ ] Sätter på sig hudkräm efter att man duschat
[x] Byter underkläder varje dag
[x] Gör alltid rent öronen
[x] Använder hårspray
[ ] Använder hårgele
[x] Har hellre rakt hår än lockigt hår
[ ] Brun hårfärg är snyggare än blond
Totalt: 8

ÖVRIGT:
[ ] Läser alltid tidningar
[ ] När en tjej bråkar med dig så vänder du bara ryggen och går
[x] Du har din egen stil och kopierar inte andras
[ ] Du går och köper kläder nästan varenda dag
[ ] Du skriker när din nagel går av 1 mm.
[x] Du har bra självförtroende
[x] Du skryter ofta om dig själv framför vänner att du är snyggast i stan ;)
[ ] Du är mammas lilla flicka och skiter i om alla går ut en vardag medans
    du sitter hemma
[ ] Du är en ganska lugn tjej och skriker nästan aldrig
[ ] När du går på stan har du alltid med dig din väska och klackade skor
[ ] Du går aldrig till skolan med mjukiskläder eller något som inte passar ihop
[x] Du kollar dig i spegeln så fort du ser en
[ ] I skolan står du gärna mitt i korridoren och sminkar dig om du märkt att
    det gått bort lite smink
[ ] Du har alltid med dig smink till skolan varje dag för säkerhetsskull
[ ] Du är lärarnas favorit
[ ] Du är alltid hemma innan 21.00
[x] Du har ljugit/ljuger för dina föräldrar
[ ] Din favoritfilm är " Mean Girls! "
[x] Du älskar att ha klänningar/tunikor på somrarna
[ ] Rosa är din favoritfärg
[ ] Dans är din favoritsport
[ ] Basket är din favoritsport
[ ] Din smak av killar ska helst vara såna som du som pluggar hela tiden och
    aldrig är ute
Totalt: 6

RESULTAT: 22 poäng
0-10 Dags och få ordning på livet lite och sluta vara så lat kanske?
10-20 - Du är ganska normal men ändå lite slapp.
20-34 - Du är helt okej och är en helt vanlig tjej!
34-37-Så petig behöver du inte vara miss fjortis


söndag :)

idag var den bästa söndagen på väldigt länge. inget jobb eller något :) for in till stan och gick i affärer med Ann-Sofie, jävligt kul, längesen vi gjorde något sånt sist! handlade en tunika och en sjal. vill inte hålla på och söka efter negativa saker med På Gränsen men tycker dom har lite dåliga öppettider på söndagar, stänger redan 17 svensk tid.. när dom stängde där gick vi en sväng på IKEA, fikde, opererade ut en sticka som jag lyckats få rätt djupt i fingret, började ju längta till julen när man gick där, de var så mycket fina julklappar där inne ;p efter ikeatrippen fortsatte vi till Ikano, pratade med Joni rätt länge på stadium och vi kom fram till att både han och A-S skulle köpa sånadär fina örongrejjs i olika färger till mig i julklapp, rikigt tuffa ;) haha


utmaning

Har jag ett roligt liv?

(x) Du har skrattat så mycket att du ramlat
(x) Du har varit ovän med någon
(x) Du har färgat hela ditt hår
(x) Du har busringt
(x) Du har ridit på en elefant
(x) Du har hoppat/ramlat/blivit ner puttad i en sjö med kläderna på
(x) Du har klappat en kossa
(x) Du har varit uppe hela natten
(x) Du har badat naken
(x) Du har minst en piercing
(x) Du har minst en bästis
(x) Du har tältat med dina kompisar

( ) Du har ätit upp hela smeten till en kaka
(x) Du har åkt det mesta på Liseberg
(x) Du har kommit in på ett ställe med för hög åldersgräns
( ) Du har badat i Svarta havet
( ) Du har åkt ubåt
(x) Du har drivit med folk på internet
( ) Du har gjort en MSN äldre än vad du är
(x) Du har lurat någon 
(x) Du har skämt ut dig ordentligt

( ) Du har haft matkrig
(x) Du har kramat en främling
( ) Du har gått på en järnväg
( ) Du har råkat berätta någon annans hemlighet
( ) Du har suttit vid datan mer än tolv timmar i sträck
(x) Du har lyssnat på musik en hel natt
( ) Du har köpt ett par för små byxor bara för att dom var snygga
(x) Du har varit uppe på ett tak
(x) Du har varit utanför Europa
(x) Du har suttit vid datan en hel natt
(x) Du har flugit flygplan
(x) Du har druckit minst två liter läsk på en dag
(x) Du har varit vaken en hel natt


Mina poäng: 25 poäng
0-10 : Du har problem, vart sitter du och trycker hela dagarna?
11-17: Du har verkar inte ett så roligt liv, men det kanske duger
18-26 : Du verkar ha ett roligt liv, men inte allt för crazy
27-36: Du har ett roligt liv, som kanske blir lite för bra ibland


fredag

provet i samhälls gick väl sådär, svårt att skriva så de låter smart när man inte har en aning om vad man snackar om :p
efter de så har jag mest virrat runt, tjorvade till de med tiden till Soili flera gånger så vi bestämde att jag tittar in på måndag när jag har ett schema.. annars så har jag tillbringat kvällen i soffan tilsammans med en massa kuddar och min stora godispåse, och faktist med hela (!) min familj, alla var hemma ikväll, vet inte när de hänt sist :) faktiskt en rätt mysig kväll ändå. borde bara vara oftare. imorgon vet jag inte ännu om vi ska till mormor och morfar en sväng, de var också snack om att en av mina morbröder skulle komma hit, så vi får väl se hur det blir med allt. föresten så är snön borta igen, har regnat så nu är de bara slask och mörkt igen.


tjuvat

Hej jag heter Linda, men ni kan kalla mig för äckel Linda.
Jag gillar Naken Janne lite grann, nästan lika mycket som Robbie Williams.
En gång kom min polisen på mig i duschen när jag runkade av en man inför gosedjuren.
Men jag sa bara att jag utövade yoga. Nu ska jag be en bön
så inte en dammsugarförsäljare hoppar fram ur garderoben.





Hej jag heter (1), men ni kan kalla mig för (2).
Jag gillar (3) (4), nästan lika mycket som (5).
En gång kom min (6) på mig (7) när jag (8) inför (9).
Men jag sa bara att jag (10). Nu ska jag be en bön
så inte (11)


Gör så här:
1) DITT NAMN

2) DIN SKOSTORLEK
under 36 - söt(ditt namn)
36-37 - bajs(ditt namn)
38-39 - äckel(ditt namn)
39-40 - homo(ditt namn)
41-43 älskling(ditt namn)
över 43 - emo(ditt namn)

3) DITT MOBIL MÄRKE
Siemens - Pappa
Samsung - Naken Janne
Nokia - Lordi
Sony Ericsson - Hitler
Motorola - din mamma
LG - HIV-Anders
Apple - Jultomten
Annat - Barnen i bullerbyn

4) DIN ÖGONFÄRG
grön - lite grann
blå - jättemycket
grå - Bajs mycket
brun - lagom mycket
olika på båda ögonen - att jag dog
annat - inte det minsta

5) DIN TRÖJAS FÄRG
Blå - Robbie Williams
Vit - Westlife
Orange - ABBA
Grön - Pikku G
Blå - Sven-Ingvars
Svart - Lill-Babs
Lila - Markoolio
Grå - Vikingarna
Rosa - Roger Pontare
Annat - Kyrkokören

6) TV-PROGRAM
Aktuellt - Pappa
Fråga Doktorn - Mamma
Lilla sport spegeln - Brorsan
Lost - Syrran
Bolibompa - Morfar
House - Grannen
2900 Happiness - Rörmokaren
På spåret - Chefen
Simpsons - Rektorn
Efterlyst - Polisen

7) GODIS
Choklad - På bussen
Lösgodis - I duschen
Surt - I skafferiet
Salt - På jobbet
Sött - I provhytten
Rostat - I soptunnan

8) FÖDELSE MÅNAD
Januari - Kissade
Februari - Härmade Danny
Mars - Runkade av en man
April - Hånglade med en spegel
Maj - Onanerade
Juni - Stal pengar
Juli - Misshandlade pensionärer
Augusti - Hade sex med Bosse Bildoktor
September - Provade min nya bh
Oktober - Läste porrtidningar
November - Petade mig i näsan
December - Dödade lillebror

9) ÅRSTID
Vinter - Påven
Vår - Klasskompisarna
Sommar - Gosedjuren
Höst - Green Peace

10) FRISYR
Halvlångt - Motionerade
Långt - Kastade lasso
Kort - Förhindrade växthuseffekten
Skallig - Letade efter knark
Page - Lekte kurragömma
Axellångt - Utövade yoga

11) LÄNGD
Under 140cm - Min gris knivmördar mig ikväll
141-155cm - Hubben i månen vill ha sex med mig
156-165cm - En dammsugarförsäljare hoppar fram ur garderoben
166-175cm - Jag får stånd i kyrkan
176-185cm - Mina kaktusar dör
Över 186cm - Mormor viker ut sig för Playboy


Snö

vaknade i morse av att min lillebror rusade in i mitt rum tände lampan och nästan skrek "Liiiindaaaaaaa det har kommit snöööö!" han såg helt överlycklig ut och sedan sprang han ut och gjorde samma sak till storebror. vilken underbar väckning. drog täcket över huvudet för att slippa ljuset och drog mig lite minde än vanligt, så antagligen fungerade den nya väcknings metoden rätt bra. skolan då, jo de gick rätt fort. på fritidskunskapen lyssnade vi bara på en redovisning sedan kom vi på att vi skulle dricka vårat te samtidigt som vi gick till kommunhuset med våran enkät. inte så jätte smart säger jag bara. projekt och företagande var lika kul som alltid! gympan var ju inte heller så jobbig, vi kollade på doktor åsa.. sen så övningskörde jag hem med pappa, det gick bra om jag får säga de själv :)

tillbaka till snön, blev nästan arg då imorse när jag såg snön, vill ju inte ha vinter riktigt ännu. men nu när jag var ute med Zorro så insåg jag att snön ändå inte är helt fel. de blir ändå så mycket ljusare. igår var det kolsvart ute vid tre tiden och idag så var de nästan inte alls mörkt. fast tycker fortfarande att snön hade kunnat komma först om ett tag. nå den kanske försvinner ännu. 

pluggat idag, prov imorgon, något mer ointressant har jag nog aldrig läst om.. ledarmöter,motioner,prepositioner,regering,riksdag, lagar och ja gud vet vad. somnade endast två gånger. 


haha BF2 i NSD idag ;D

utmaning

Blev utmanad av Henrika

Regler: Länka den du har blivit utmanad av   


Berätta 7 saker om dig både allvarliga och knäppa


Länka till 7 nya personer i slutet

Lämna en kommentar hos dem att de har blivit utmanade av dig


7 saker ni inte visste om mig;

1. Jag är sjukligt rädd för råttor och möss

2. jag har oftast fula strumpor (enligt mina kära vänner ;p )

3. har haft rör i öronen

4. har ridit i typ 11 år :)

5. vill ha en ny telefon

6. älskar att resa! :D

7. har inget lokalsinne över huvudtaget ;p 

Dom flesta har ju redan blivit utmanade, ids inte utmana dom igen så de blir inte 7 stycken.. utmanar i alla fall Lovisa och Clara :)


farsdag

idag ska man då komma ihåg att gratta alla pappor där ute, kan ju inte säga att jag varit så duktig på det ännu i alla fall. bara grattat farfar, får väl skicka iväg ett sms till pappa och ringa morfar om ett tag. igår var det farsdags middag hos farmor och farfar, gott som vanligt :) annars så har jag jobbat idag och ska alldelens strax börja städa ;s tråkigt men man måste väl ibland. sen kanske jag skulle ta och skicka iväg framkallningen som jag har tänkt göra nu det senaste halvåret. och så måste jag packa upp skåne väskan, har inte ännu lämnat den till farmor. det är mycket man hela tiden borde göra men det är så lite som blir gjort. nåmen de kanske blir ändring på det någongång :) 

har haft en konstig känsa att jag har glömt något viktigt nu i några dagar. hoppas det inte är något viktigt bara.  


7 november

fredag igen! tiden springer iväg. skolan var helt okej idag, vi fick gå och äta mitt på samhällen och sluta svenskan nästan 30 min tidigare, så ska inte klaga :) sen hem ensväng och sedan tillbaka till stan. var på lei och åt med flickorna, gratis är gott ;p sen for vi till kuben på hockey, asplöven-kalix, asplöven vann 7-0, lite bra vi var! sedan for jag hem och nu sitter jag här.
 det är så tyst hemma hos oss nu, de är bara mamma och jag hemma, så vi har typ varsin våning för oss själva :p bröderna kommer hem imorgon och pappa kommer från bryssel på måndag, hoppas han har köpt choklad :p haha pratade med mormor och morfar idag och insåg att jag saknar dom, måste åka och hälsa på men jag vet inte när jag har tid.. kanske första helgen i december först :( nå jag får väl se när jag kommer mig iväg. hoppas det blir snart i alla fall.


torsdag

idag var vi då till pajala och lånade kläder till barnen, tänk vilken lyx om vi också skulle ha ett sånt förråd! helt organiserat och jätte stort.. men de är ju bara att glömma.. hur som helst så kommer jag och ann-sofie vara riktigt snygga på föreställningen ;p haha! värsta affärsresan ju, blev bjudna på mat och allt :) sen så såg vi per-arne från tv två gånger också, och kanske lite av hans släkt som promenerade runt, men de hannt vi inte bli helt hundra på för mats ville åka hem före vi fick veta... :p  där var de snö och kallt, vill inte ha de hit riktigt ännu, men de kommer väl snart..

fryser som fan, håller nog på att bli sjuk, har kännts som det hela veckan, så de är väl något på gång igen. nå strunt samma nu, jag ser ju vad som händer. ska snart börja krypa ner i min säng så hejdå bloggen :p


onsdag

är i skolan, har haft hål sen 9. jag och Ann-Sofie har varir riktigt effektiva sen dess och skrivit manus och en massa till barnen, det kommer bli bra! Imorgon bär det av till Pajala och låna kläder och nästa helg kanske en kurs där :) de tar sig!  klockan 12 har vi prov i hälsopedagogik, vi får väl se hur det går med det.

men nu ska jag fortsätta söka lite inspiration så att vi hinner gå till matslen före provet..


blablabla

skola, vi ska ha grupparbete och min grupp har om språken i världen. mår inte helt 100, funderar på om jag skulle åka hem, men jag borde gå på körkortsteorin så jag vet inte riktigt hur jag ska göra ;s är hungrig som ett djur också, snart får vi äta men Henrika sa att de är nå äckliga prinskorvar, måste köpa en kyckling baguette!

nu en sväng till matsalen!

Skåne bilderna

lilla Maria



 Mor och dotter



 Kusiner

 




RSS 2.0